بازدید:31331 بروزرسانی: 15-01-1402
مقطع: دکترا
ردیف | نام دانشجو | تاریخ دفاع | رشته تحصیلی | موضوع | نوع نظارت |
1 | داود سالاریاشی | بهمن 1394 | تکنولوژی مواد غذایی | تولید فیلم نانو بیوکامپوزیت بسته بندی بر پایه پلی ساکارید های محلول سویا و تعیین ویژگی های فیزیکی،رئولوژیکی، مکانیکی، حرارتی، ضد میکروبی و انتی اکسیدانی آن برای استفاده در بسته بندی | استاد مشاور |
مقطع: کارشناسي ارشد
ردیف | نام دانشجو | تاریخ دفاع | رشته تحصیلی | موضوع | نوع نظارت |
5 | رویا عبدالهی دهکردی | مهر 1393 | علوم و صنایع غذایی | تولید بیو نانوکامپوزیت به دانه- ایزوله سویا و نانو سلولز و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن | استاد مشاور |
4 | وحید گودرزی | دي 1395 | تکنولوژی مواد غذایی | توليد بيونانوكامپوزيت نشاسته - كفيران - نانو دي اكسيد تيتانيوم به وسيله پلميريزاسيون نور ي و ارزيابي خصوصيات كاربردي آن به عنوان بسته بندي فعال مواد غذايي | استاد راهنما |
3 | فائزه گوهری | بهمن 1396 | تکنولوژی مواد غذایی | بررسی پايداری نانوامولسیون اولئیک اسید به عنوان نانوحامل ترکیبات فراسودمند غذايی | استاد راهنما |
2 | فاروق خلیفه زاده | بهمن 1396 | علوم و صنایع غذایی | بررسی و تولید سوپرا مولکول پلی¬کاپرولاکتون - TiO2 به روش الکتروریسی بهعنوان نانو جاذب اکسیژن و عامل ضد میکروب در بسته بندی فعال مواد غذایی | استاد راهنما |
1 | امین بابایی قزوینی | تير 1396 | تکنولوژی مواد غذایی | تولید و بررسی خصوصیات فیلم بسته بندی نانوکامپوزیت نشاسته-کفیران-اکسید روی | استاد راهنما |