view:26966 Last Update: 2024-11-2
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 70.
یاشار شاهدی, محسن زندی, ماندانا بی مکر A computer vision system and machine learning algorithms for prediction of physicochemical changes and classification of coated sweet cherry Heliyon Issue 10 (2024-10-18) PP. 1-25
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 69.
سیده طاهره فاضلی, ماندانا بی مکر Optimization of Bioactive Compounds Extraction from Platanus Orientalis Leaves using Microwave-Assisted Technique Journal of Human Environment and Health Promotion Issue 10 (2024-10-05) PP. 209-216
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 68.
زهره دلیری سوسفی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Optimization of Microwave-Assisted Extraction of Bioactive Compounds from Veronica Persica using Response Surface Methodology Journal of Human Environment and Health Promotion Issue 3 (2024-07-15) PP. 143-151
|
علمی-پژوهشی Scopus | 67.
حانیه ایزدی, محسن زندی, غلامرضا رفیعی, ماندانا بی مکر Tomato seed mucilage-whey protein isolate coating enriched with shallot essential oil: Effect on quality changes of the trout fish fillet during cold storage Biocatalysis and Agricultural Biotechnology Issue 58 (2024-06-15) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی Scopus | 66.
محدثه یوسفی, ماندانا بی مکر, محمد قریشی, علی گنجلو Effect of Supercritical CO2 and Microwave-assisted Extraction Methods on Bioactive Compounds Extraction from Silybum marianum Seed Journal of food science and technology Issue 21 (2024-06-10) PP. 30-44
|
علمی-پژوهشی Scopus | 65.
حانیه ایزدی, محسن زندی, غلامرضا رفیعی, ماندانا بی مکر Effect of tomato seed mucilage coating enriched with shallot essential oil on frozen rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillet quality Biocatalysis and Agricultural Biotechnology Issue 57 (2024-04-15) PP. 1-11
|
علمی-پژوهشی Scopus | 64.
فرشته نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, مجید امین زارع Evaluation the effect of Cucurbita pepo seeds bioactive compounds obtained via ultrasound-assisted extraction on oxidative stability of ground mutton meat Journal of food science and technology Issue 146 (2024-03-20) PP. 68-81
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 63.
علیرضا همتی, علی گنجلو, کامبیز ورمیرا, ماندانا بی مکر Evaluation of Oxidation Development of Soybean Oil Enriched with Essential Oil from Aerial Parts of Ferulago angulata Boiss during Accelerated Storage پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 4 (2023-10-23) PP. 399-414
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 62.
فاطمه مجردی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Effect of bio-edible coating based on Lallemantia iberica seed mucilage incorporated with Malva sylvestris leaf bioactive compounds on oxidative stability of turkey meat J FOOD MEAS CHARACT شماره 1 (1402/07/17) صفحات 1-11
|
علمی-پژوهشی Scopus | 61.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, مینا نصیری Ohmic heating extraction of radish (Raphanus sativus L.) leaf extract: Numerical optimization and kinetic modelling Journal of food science and technology Issue 20)135( (2023-05-10) PP. 141-157
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 60.
پریوش زندی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Optimization of microwave-assisted extraction of bioactive compounds from aerial parts of Catharanthus roseus L. فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 2 (1401/11/19) صفحات 153-169
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 59.
لیدا عبادی قره کوره, علی گنجلو, حامد همیشه کار, ماندانا بی مکر Fabrication and characterization of costmary essential oil loaded salep-polyvinyl alcohol fast-dissolving electrospun nanofibrous mats Journal of Food Measurement and Characterization Issue https://doi.org/10.1007/s11694 (2022-12-30) PP. 1-18
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 58.
محمدرضا اعجمی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Continuous fast microwave-assisted extraction of radish leaves polysaccharides: optimization, preliminary characterization, biological, and techno-functional properties Biomass Conversion and Biorefinery Issue https://doi.org/10.1007/s13399 (2022-11-12) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 57.
رعنا روشنی نشاط, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Effects of Zedo gum edible coating enriched with microwave‑agitated bed extracted bioactive compounds from lemon verbena leaves on oxidative stability of Oncorhynchus mykiss Journal of Food Measurement and Characterization Issue 16 (2022-11-03) PP. 1-14
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 56.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر, پریسا نظری Process optimization for low-fat deep-fried zucchini slices preparation: Effect of Aloe vera gel coating concentration, frying temperature, and frying time JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 00 (2022-09-12) PP. 1-13
|
علمی-پژوهشی Scopus | 55.
الا قاسمی کیا, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Optimization of Ultrasound-assisted Extraction of Fenugreek Seed Protein and Evaluation of Its Structural, Functional Properties and Antioxidant Activity Journal of food science and technology Issue 126 (2022-08-01) PP. 39-55
|
علمی-پژوهشی Scopus | 54.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Encapsulation of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil with sodium alginate and whey protein: Characterization, controlled release and mathematical modeling Journal of food science and technology Issue 19)125( (2022-07-01) PP. 121-133
|
علمی-پژوهشی Scopus | 53.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر valuation of Color and Texture Features of Low-calorie Doughnut Containing Maltodextrin using Machine Vision System Journal of food science and technology Issue 125 (2022-07-01) PP. 11-21
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 52.
سمانه منجم, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Effect of Aloe vera gel edible coating on bioactive compounds of cherry tomato during storage at different temperatures پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 18 (2022-04-24) PP. 21-39
|
نشریه علمی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 51.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, ابوالفضل قره باغی Quality grading of grapes coated with Farsi gum and hemp seed oil emulsion based on surface defects using RGB and binary images پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue 18 (2022-04-23) PP. 51-64
|
علمی-پژوهشی Scopus | 50.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Kinetic modeling and optimization of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil extraction process of using ultrasound assisted hydrodistillation Journal of food science and technology Issue 121(18) (2022-02-20) PP. 93-106
|
علمی-پژوهشی Scopus | 49.
سمانه منجم, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Evaluation and Kinetics Modelling of Some Postharvest Characteristics Changes of Cherry Tomato Coated with Fresh Aloe vera Gel during Storage at Different Temperatures Journal of food science and technology Issue 119 (2021-12-22) PP. 17-33
|
علمی-پژوهشی Scopus | 48.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Ohmic assisted hydrodistillation extraction of musk willow (Salix aegyptiaca L.) essential oil and artificial neural network modeling of extraction kinetic Journal of food science and technology Issue 120-18 (2021-12-08) PP. 173-186
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 47.
الهام انصاریان, مجید امین زارع, حسن حسن زاد آذر, محمدرضا مهراسبی, ماندانا بی مکر Nanoemulsion-based basil seed gum edible film containing resveratrol and clove essential oil: In vitro antioxidant properties and its effect on oxidative stability and sensory characteristic of camel meat during refrigeration storage MEAT SCIENCE Issue 185 (2021-12-07) PP. 1-13
|
علمی-پژوهشی Scopus | 46.
علیرضا همتی, علی گنجلو, کامبیز ورمیرا, ماندانا بی مکر Influence of Different Drying Methods on Extraction Yield, Chemical Compositions, Total Phenolic and Flavonoid Contents and Antioxidant Activity of Essential Oil from Aerial Parts of Ferulago angulata Boiss.. Journal of food science and technology Issue 117 (2021-10-23) PP. 119-132
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 45.
فاطمه مجردی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Feasibility of Hydroethanolic Solvent System for Bioactive Compounds Recovery from Aerial Parts of Silybum marianum and Kinetics Modeling Journal of Human Environment and Health Promotion Issue 7-3 (2021-09-27) PP. 129-137
|
علمی-پژوهشی Scopus | 44.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر, سمانه منجم Visual grading of cherry tomatoes coated with aloe vera gel containing hemp seed oil using principal component analysis, artificial neural network and adaptive neuro-fuzzy inference system methods Journal of food science and technology Issue 116 (2021-09-23) PP. 143-157
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 43.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Applying Adaptive Neuro-Fuzzy Inference System and Artificial Neural Network to the Prediction of Quality changes of Hawthorn Fruit (Crataegus pinnatifida) during Various Storage Conditions ماشین های کشاورزی شماره (2)11 (1400/04/03) صفحات 343-357
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 42.
فرشته نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Feasibility of Application of Microwave Pretreatment to Improve Oil Extraction Efficiency from Cucurbita pepo (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) Seed نوآوری در علوم و فناوری غذایی شماره 13-1 (1400/04/01) صفحات 107-118
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 41.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, نرگس نیکومنش, نگار مرادی Application of neural-fuzzy inference system (ANFIS) and fuzzy logic for prediction of physicochemical changes and classification of coated sweet lemon during storage پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue (2)17 (2021-06-22) PP. 339-351
|
علمی-پژوهشی Scopus | 40.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر بررسی تاثیر پوششدهی با صمغ فارسی حاوی روغن شاهدانه بر تغییرات جرم و حجم انگور با استفاده از سیستمهای بینایی ماشین و یادگیری ماشین Journal of food science and technology Issue 113 (2021-04-14) PP. 157-172
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 39.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, نگار مرادی, نرگس نیکومنش Effect of active coating containing radish leaf extract with or without vacuum packaging on the postharvest changes of sweet lemon during cold storage JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION Issue 45 (2021-03-05) PP. 1-13
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 38.
فرشته نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, مجید امین زارع A short time bioactive compounds extraction from Cucurbita pepo seed using continuous ultrasound‐assisted extraction Journal of Food Measurement and Characterization Issue 15 (2021-01-19) PP. 2135-2145
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 37.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Evaluation of physicochemical characterization of hawthorn (Crataegus pinnatifida) during various storage conditions and modeling of changes using kinetic models پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران - iranian food science & Technology Research Journal Issue (5)16 (2020-11-21) PP. 507-523
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 36.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر, سمانه منجم Ripening Stages Control of Cherry Tomato Coated with Aloe Vera Gel using Artificial Vision System علوم و صنایع غذایی ایران شماره 105-17 (1399/08/01) صفحات 135-149
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین | 35.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Assessment of Quality Changes of Medlar (Mespilus Germanica) During Ripening at Cold Storage تحقیقات مهندسی صنایع غذایی- موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی شماره (68)19 (1399/06/30) صفحات 1-16
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 34.
علی گنجلو, محسن زندی, ماندانا بی مکر, سمانه منجم Indirect Estimation of Mass and Shape Ratio Changes of Aloe vera gel Coated Cherry Tomatoes Using Image Processing Technique فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 4 (1399/06/29) صفحات 551-565
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 33.
رعنا روشنی نشاط, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Effects of Binary Solvent System on Radical Scavenging Activity and Recovery of Verbascoside from Lemon verbena Leaves Journal of Human Environment and Health Promotion Issue 6-2 (2020-09-10) PP. 69-76
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 32.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن نوآوری در علوم و فناوری غذایی شماره 12-2 (1399/04/14) صفحات 145-159
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 31.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Computer Vision System Applied to Classification of Medlar (Mespilus germanica) during ripening stage at cold storage فناوری های جدید در صنعت غذا شماره (3)7 (1399/03/31) صفحات 403-415
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 30.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Development of quality grading system based on image processing for hawthorn classification during various storage condition (cold, refrigerator and room) پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره (1)30 (1399/02/21) صفحات 195-210
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 29.
محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Modelling medlar (Mespilus germanica) quality changes during cold storage using kinetics models and artificial neural network علوم و صنایع غذایی ایران شماره 96-16 (1398/11/21) صفحات 103-119
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 28.
خوشقدم(نازنین زهرا) بشارتی قوشه بلاغ, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Effect of solvent type and extraction conditions on extraction yield, total phenolic content and antioxidant activity of extract containing bioactive compounds from aerial part of marigold (Calendula officinalis L.) علوم و صنایع غذایی ایران شماره 92-16 (1398/07/30) صفحات 11-21
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 27.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو, عارف نوروزی Effect of acoustic cavitation phenomenon on bioactive compounds release from Eryngium caucasicum leaves Journal of Food Measurement and Characterization Issue 13 (2019-08-23) PP. 1839-1851
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 26.
ماندانا بی مکر, محمد قریشی, علی گنجلو, میتراسادات موسوی Modified Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Biologically Active Compounds from Feijoa Sellowiana Leaves International Journal of Food Engineering Issue 17 (2019-08-01) PP. 1-16
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 25.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر, مسعود قربانی Study the effect of different drying methods and solvent type on kinetics of phenolic compounds extraction from green pea pod and evaluation of its antiradical activity پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 2 (1398/05/06) صفحات 29-45
|
علمی-پژوهشی لیست وزارتین نمایه شده در ISC | 24.
مه رو مرادیان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Effect of Feijoa Leaf Polysaccharides on the Physicochemical and Sensory Properties of Low Fat Yogurt during Storage علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران شماره 2 (1398/04/22) صفحات 105-115
|
علمی-پژوهشی Scopus | 23.
مجید امین زارع, محمد هاشمی, الهام انصاریان, ماندانا بی مکر, حسن حسن زاد آذر, محمدرضا مهراسبی, شهرزاد دانش آموز, مجتبی رئیسی, بهروز جنت, اسما افشاری Using Natural Antioxidants in Meat and Meat Products as Preservatives: A Review Advances in Animal and Veterinary Sciences Issue 7-5 (2019-03-30) PP. 417-426
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 22.
مه رو مرادیان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Extraction optimization, chemical, structural characterization and antioxidant activity of water-soluble polysaccharides from Feijoa leave علوم و صنایع غذایی ایران شماره 85 (1397/12/20) صفحات 219-232
|
21.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر, مسعود قربانی Evaluation the effect of green pea pod extract on oxidative stability of sunflower oil under accelerated conditions فرآوری و نگهداری مواد غذایی شماره 10 (1397/11/15) صفحات 19-32
| |
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 20.
عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Evaluation the effect of different solvents on extraction yield and antioxidant activity of Eryngium caucasicum Trautv leaf extract علوم و صنایع غذایی ایران شماره 83 (1397/10/01) صفحات 379-386
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 19.
الا قاسمی کیا, علی گنجلو, ماندانا بی مکر A Short Extraction Time of Polysaccharides from Fenugreek (Trigonella foencem graecum) Seed Using Continuous Ultrasound Acoustic Cavitation: Process Optimization, Characterization and Biological Activities Food and Bioprocess Technology Issue 11 (2018-10-28) PP. 2204-2216
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 18.
عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی Effect of soaking pretreatment on kinetics of total phenolic compound extraction from Eryngium Caucasicum Trautv leaves using ultrasound waves پژوهش های صنایع غذایی(دانش کشاورزی سابق) دانشگاه تبریز شماره 28-3 (1397/07/23) صفحات 169-181
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 17.
مینا سالارنیا, علی گنجلو, زهرا امام جمعه, ماندانا بی مکر ویژگیهاى فیزیکى، سدکنندگى و ضدمیکروبى فیلم خوراکى بر پایه کازئینات سدیم حاوى روغن شاهدانه فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 5 (1397/07/18) صفحات 485-497
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 16.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی , مریم جلیلی صفریان, مسعود قربانی Moisture-dependent physical properties of green peas (Pisum sativum L.) International Food Research Journal Issue 25 (2018-07-11) PP. 1246-1252
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 15.
مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی Assessment of pea pod polysaccharides effect on stability and flow behavior of oil-in-water emulsion علوم و صنایع غذایی ایران شماره 74 (1397/01/15) صفحات 251-261
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 14.
الهام لطفی, علی گنجلو, میرخلیل پیروزی فرد, ماندانا بی مکر Evaluation of chemical characteristics, functional properties and anti-radical activity of water-soluble polysaccharides from green pea pod علوم و صنایع غذایی ایران شماره 72 (1396/11/17) صفحات 79-89
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 13.
یاسمن پودی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی Intensification of bioactive compounds extraction from Feijoa (Feijoa sellowiana Berg.) leaves using ultrasonic waves FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING Issue 108 (2018-01-04) PP. 37-50
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 12.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی , الهام انصاریان Ultrasound-assisted extraction of bioactive compounds from Malva sylvestris leaves and its comparison with agitated bed extraction technique FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY Issue 26 (2017-12-24) PP. 1481-1490
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 11.
یاسمن پودی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی Optimization and comparative evaluation of ultrasound-assisted extraction of bioactive phenolic compounds from feijoa (Feijoa sellowiana) leaves فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 5-17 (1396/09/11) صفحات 49-64
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 10.
میتراسادات موسوی, ماندانا بی مکر, محمد قریشی, علی گنجلو Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Bioactive Compounds from Feijoa (Feijoa sellowiana) Leaves Nutrition and food Sciences research Issue 5 (2017-07-02) PP. 15-23
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 9.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی , الهام انصاریان Optimization of valuable bioactive compounds extraction from Mulberry leaves using agitated solvent extraction method علوم و صنایع غذایی ایران شماره 65 (1396/04/01) صفحات 343-353
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 8.
مسعود قربانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Evaluation the effect of different solvents on total phenolic content and antioxidant activity of pea (Pisum sativum L.) pod extract علوم و صنایع غذایی ایران شماره 64 (1396/03/14) صفحات 83-92
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 7.
عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی مدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) فناوری های جدید در صنعت غذا شماره 15 (1396/03/07) صفحات 25-37
|
علمی-پژوهشی ISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام) | 6.
مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی Effect of ultrasound on extraction of polysaccharides from green pea pod علوم و صنایع غذایی ایران شماره 63 (1396/02/01) صفحات 199-208
|
5.
مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر, سهیلا زرین قلمی Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction, Preliminary Characterization and In Vitro Antioxidant Activity of Polysaccharides from Green Pea Pods Foods Issue 5 (2016-11-28) PP. 1-15
| |
علمی-پژوهشی نمایه تخصصی بینالمللی | 4.
ماندانا بی مکر, علی گنجلو Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Bioactive Compounds Food & Nutrition Journal Issue 1 (2016-10-11) PP. 1-9
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 3.
ماندانا بی مکر, A.R Russly, علی گنجلو, farah saleena taip, Noranizan Mohd Adzahan, Md.Zaidul Islam Sarker Characterization of Valuable Compounds from Winter Melon (Benincasa hispida (Thunb.) Cogn.) Seeds Using Supercritical Carbon Dioxide Extraction Combined with Pressure Swing Technique Food and Bioprocess Technology Issue 9 (2016-02-06) PP. 396-406
|
علمی-پژوهشی Scopus | 2.
علی گنجلو, ماندانا بی مکر Influence of sucrose solution concentration and temperature on mass exchange during osmotic dehydration of eggplant (Solanum melongena L.) cubes International Food Research Journal Issue 22(2) (2015-04-23) PP. 807-811
|
علمی-پژوهشی ISI-JCR | 1.
علی گنجلو, R.A Rahman, J Bakar, A Osman, ماندانا بی مکر Optimization of Osmotic Dehydration of Seedless Guava (Psidium guajava L.) in Sucrose Solution using Response Surface Methodology International Journal of Food Engineering Issue 10(2) (2014-05-27) PP. 307-316
|
Presentations in Seminars & Conferences | |
بینالمللی |
40. فاطمه قلیزاده, ماندانا بی مکر, علی گنجلو نقش نان های فراسودمند بر بهبود تغذیه و پیشگیری از سرطان International Congress on Cancer Prevention دانشگاه زنجان, زنجان, 2024-09-18 - 2024-09-19 |
بینالمللی |
39. مبینا باقری, ماندانا بی مکر, علی گنجلو اهمیت ماست فراسودمند در پیشگیری از ابتلا به سرطان International Congress on Cancer Prevention دانشگاه زنجان, زنجان, 2024-09-18 - 2024-09-19 |
بینالمللی |
38. محسن زندی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر ترکیبات زیست فعال گیاهی و کاهش عامل خطر سرطان International Congress on Cancer Prevention دانشگاه زنجان, زنجان, 2024-09-18 - 2024-09-19 |
بینالمللی |
37. الهام انصاریان, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Dietary flavonoids with diverse anticancer properties: literature review and meta analysis International Congress on Cancer Prevention دانشگاه زنجان, زنجان, 2024-09-18 - 2024-09-19 |
بینالمللی |
36. سیده طاهره فاضلی, ماندانا بی مکر Separation of free radical scavenging compounds from Platanus orientalis leaves International Congress on Cancer Prevention دانشگاه زنجان, زنجان, 2024-09-18 - 2024-09-19 |
بینالمللی |
35. مینا نصیری, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Morphological, Chemical and Antioxidant properties of Dracocephalum moldavica L.: A review -- دانشگاه زنجان, رامسر, 2022-10-18 - 2022-10-19 |
بینالمللی |
34. زهره دلیری سوسفی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Investigating the properties of veronica persica medicinal plan and its applications in the food industry -- دانشگاه زنجان, رامسر, 2022-10-18 - 2022-10-19 |
بینالمللی |
33. پریوش زندی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Application of Catharanthus roseus L. in Food Industry: A review - دانشگاه زنجان, رامسر, 2022-10-18 - 2022-10-19 |
بینالمللی |
32. خوشقدم(نازنین زهرا) بشارتی قوشه بلاغ, ماندانا بی مکر, علی گنجلو اهمیت گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis) در صنعت غذا - دانشگاه زنجان, رامسر, 2022-10-18 - 2022-10-19 |
ملی معتبر |
31. تهمینه حاجی علی اصغری, زهرا خمسه, ماندانا بی مکر, علی گنجلو فرآوری و بازیافت ضایعات انگور -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2022-08-30 - 2022-08-31 |
ملی معتبر |
30. لیدا عبادی قره کوره, علی گنجلو, حامد همیشه کار, ماندانا بی مکر کاربرد پلیمرهای طبیعی در فرآیند الکتروریسی - دانشگاه صنعتی سهند و انجمن پلیمر ایران, تبریز, 2021-10-27 - 2021-10-28 |
بینالمللی |
29. فاطمه مجردی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Common Mallow (Malva sylvestris L.): A valuable medicinal plant with potential applications in the food industry -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2021-05-17 - 2021-05-18 |
بینالمللی |
28. لیدا عبادی قره کوره, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Shahspran: A Forgotten Medicinal Plants in Foods -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2021-05-17 - 2021-05-18 |
بینالمللی |
27. فاطمه بیات, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, محسن زندی Application of medicinal plants for production of cold beverages -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2021-05-17 - 2021-05-18 |
ملی معتبر |
26. سمانه منجم, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Evaluation of fresh aloe vera gel and hemp seed oil emulsion stability for edible coating preparation - دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان, ملاثانی اهواز, 2021-02-02 - 2021-02-03 |
ملی معتبر |
25. فاطمه مجردی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, مارال نیستانی, پریسا شاولی گیلانی, رضا حضرتی رضی آباد Application of Microwave Technology for Phenolic compounds Extraction from Agricultural Waste - دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزشتان, ملاثانی اهواز, 2021-02-02 - 2021-02-03 |
بینالمللی |
24. سهیلا زرین قلمی , علی گنجلو, ماندانا بی مکر Iranian Walnut (Juglans regia L.) Green Husk as a Source of Functional Compounds: Effect of Extracting Solvents on its Antioxidant and Antibacterial Activities International conference on agriculture science, Environment, Urban and Rural Development دانشگاه جورجیا (گرجستان), Georgia, 2020-07-17 - 2020-07-17 |
ملی معتبر |
23. هدیه میرمحمدرضایی, محسن زندی, ماندانا بی مکر Investigating of the effect of the transgenic products and establishing biosafety on food security and production stability - دانشگاه فردوسی مشهد, مشهد, 2019-12-18 - 2019-12-18 |
بینالمللی |
22. سحر قهرمانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Application of osmotic dehydration for processing of meat products کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه تربیت مدرس, تهران, 1398/06/26 - 1398/06/28 |
بینالمللی |
21. ماندانا بی مکر, محمد قریشی, علی گنجلو, میتراسادات موسوی Simultaneous extraction of gallic acid, ferulic acid and catechin from Feijoa leaves using supercritical carbon dioxide کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه تربیت مدرس, تهران, 1398/06/26 - 1398/06/28 |
بینالمللی |
20. علی گنجلو, ماندانا بی مکر, مسعود قربانی Protective Effect of Ethanolic Green Pea Pod Extract on Oxidative Stability of Soybean Oil during Accelerated Storage Condition International Food Research Conference دانشگاه یو پی ام (UPM), Malaysia, 2019-08-27 - 2019-08-29 |
ملی معتبر |
19. محمدرضا اعجمی, سحر قهرمانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر کاربرد فناوری پلاسمای سرد در صنعت مواد غذایی - دانشگاه ارومیه, ارومیه, 2018-09-05 - 2018-09-06 |
بینالمللی |
18. ماندانا بی مکر, علی گنجلو, رعنا روشنی نشاط ترکیبات زیست فعال گیاهان دارویی و اهمیت آنها در صنعت غذا -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2018-08-27 - 2018-08-28 |
بینالمللی |
17. خوشقدم(نازنین زهرا) بشارتی قوشه بلاغ, ماندانا بی مکر, علی گنجلو بررسی تاثیر قطبیت حلال بر فعالیت ضد اکسایشی عصاره زیست فعال استخراج شده از اندام هوایی گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2018-08-27 - 2018-08-28 |
بینالمللی |
16. خوشقدم(نازنین زهرا) بشارتی قوشه بلاغ, علی گنجلو, ماندانا بی مکر پیشرفت های اخیر در فناوری خشک کردن گیاهان دارویی -- دانشگاه زنجان, زنجان, 2018-08-27 - 2018-08-28 |
بینالمللی |
15. عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو, سهیلا زرین قلمی بررسی اثر حلالهای مختلف بر راندمان استخراج و فعالیت ضد اکسایشی عصاره برگ گیاه زولنگ کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06 |
بینالمللی |
14. الا قاسمی کیا, علی گنجلو, ماندانا بی مکر بررسی خواص ضد رادیکالی پلی ساکاریدهای محلول در آب دانه شنبلیله کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06 |
بینالمللی |
13. ماندانا بی مکر, فرشته نوروزی, علی گنجلو کاربرد دانه های گیاهی به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی در محصولات گوشتی کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06 |
بینالمللی |
12. فرناز نعمتی هوشیار, علی گنجلو, ماندانا بی مکر بررسی تاثیر دما بر جوانه زنی گندم دوروم کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری, ساری, 1397/02/05 - 1397/02/06 |
بینالمللی |
11. مینا سالارنیا, علی گنجلو, زهرا امام جمعه, ماندانا بی مکر Production of stable emulsion for production of sodium caseinate hydrophobic edible film containing hemp seed oil International Conference on Recent Innovation in Chemistry and Chemical Engineering دانشگاه علامه طباطبایی, تهران, 2018-02-02 - 2018-02-02 |
بینالمللی |
10. مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر تاثیر دامنه نوسان امواج فراصوت بر استخراج و فعالیت ضد اکسایشی پلیساکارید کنگره بین المللی و کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه تربیت مدرس, تهران, 1395/07/27 - 1395/07/29 |
ملی معتبر |
9. مریم جلیلی صفریان, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Study of some emerging nonthermal food preservation techniques کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه صنعتی اصفهان, اصفهان, 1394/06/18 - 1394/06/20 |
ملی معتبر |
8. مریم جلیلی صفریان, مسعود قربانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Antioxidant Properties of Different Plant Sources کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه صنعتی اصفهان, اصفهان, 1394/06/18 - 1394/06/20 |
ملی معتبر |
7. مریم جلیلی صفریان, مسعود قربانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Antimicrobial properties of plants extract and their application in food products کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه صنعتی اصفهان, اصفهان, 1394/06/18 - 1394/06/20 |
ملی معتبر |
6. محمدضا اعجمی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Application of Ozone in Food Industry -- دانشگاه زابل, زابل, 2015-07-11 - 2015-07-12 |
ملی معتبر |
5. عارف نوروزی, ماندانا بی مکر, علی گنجلو Use of Microwave Energy in Food Processing -- دانشگاه زابل, زابل, 2015-07-11 - 2015-07-12 |
ملی معتبر |
4. مسعود قربانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Utilization of bacteriocins as antimicrobial compounds for foods preservation -- بوشهر- سازمان, بندر/بوشهر, 2014-12-04 - 2014-12-05 |
ملی معتبر |
3. مسعود قربانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Application of Ultrasound in Diary products --- تهرا- گروه آموزشی ارزیابی دوستداران محیط زیست , تهران, 2014-10-13 - 2014-10-13 |
ملی معتبر |
2. مسعود قربانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Application of Ultrasound in Food Preservation کنگره علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه کشاورزی گرگان, گرگان, 1393/06/08 - 1393/06/11 |
ملی معتبر |
1. مسعود قربانی, علی گنجلو, ماندانا بی مکر Methods for Extraction and Analysis of Phenolic Compounds from Plant Materials -- پارک علم و فناوری استان سیستان و بلوجستان, زاهدان, 2014-07-16 - 2014-07-22 |