بازدید:14482 بروزرسانی: 29-07-1403
عنوان کتاب: درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی |
در کتاب حاضر سعی بر این شده است تا با پرداختن به مبانی اصلی و ابتدایی مهندسی صنایع غذایی به نیازهای اصلی و مقدماتی دانشجویان، محققان و صنعتگران پاسخ داده شود. کتاب حاضر در حقیقت تلاشی برای کمک به ارتقاء اطلاعات پایه مهندسی دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشتههای مهندسی علوم و صنایع غذایی، مهندسی مکانیک، مهندسی بیوسیستم و مهندسی شیمی است. این کتاب مشتمل بر 7 بخش مقدمات و کلیات، مکانیک سیالات، ترمودینامیک و انتقال حرارت، انتقال جرم، عملیات واحد، فناوریهای نوین در فرآوری مواد غذایی و ضمائم است که در 31 فصل به مباحث اصلی مهندسی صنایع غذایی پرداخته شده است. |